Om oss

Sex är en naturlig del av livet. Det är något som gör oss piggare, gladare och som sätter en krydda på vardagslivet. Varför är då något så naturlig omgädrat av ett sådant stort hemlighetsmakeri? Visst, man kan – och ska, i vissa lägen – vara privat – men det handlar samtidigt om något som alla tänker på. Sex är viktigt och detta oavsett i vilken ålder man befinner sig, vilket kön man har eller om man lever som ensam eller i en relation.

Sexleksaker är en krydda till samlivet och vi ska på den här sidan ge goda råd, tips och tankar kring sådana. Vilken är egentligen bäst – och hur vet man vilken sexleksak som passar för den egna personen? Vi ska titta närmare på detta och vi ska även försöka få våra manliga läsare att släppa garden lite: en sexleksak är inte en konkurrent!

Utöver detta så kommer vi även att fokusera på hälsa och välmående i övrigt. Vi kommer att skriva om träning, om mat, om hur man reducerar stress och hur man, helt enkelt, kan ta hand om sig själv på ett bättre sätt. Viktigt är att vi gör detta utan några pekpinnar. Vi ska ge tips och goda råd – det är upp till dig att välja om du vill prova eller inte. Den här sidan är prestigelös och vi kommer att skriva om allt som rör sex, samlevnad, hälsa och välmående.